Wiper tehnologija

WIPER PREMIUM: TEHNOLOGIJA ZA VAŠ VRT...

Roboti Wiper Premium so rezultat večletnih izkušenj v sektorju robotike in nudijo robote za košnjo trave s povišano učinkovitostjo in zanesljivostjo.

Robote za košnjo trave Wiper Premium lahko aktivirate s preprostim pritiskom na gumb ali z uporabo pametnega telefona. Vrsto dela, področja in aktivacijski čas naprave lahko preprosto sprogramirate preko kontrolne plošče ali pametnega telefona. V primeru sile pritisnite gumb »Stop« na sredi naprave za takojšno zaustavitev robota.

Razvit je bil poseben zaščitni sistem, ki preprečuje rezilu, da bi se dotikalo malih predmetov, kar zagotavlja varnost ljudi in živali na vrtu.

Poleg tega imajo za lepšo trato senzor za dež, zaradi katerega se vrnejo v svojo polnilno postajo in ostanejo v pripravljenosti dokler dež ne poneha.

Če želite uporabljati robota med dežjem, preprosto izklopite senzor.

…IN SVOBODA ZA VAŠ PROSTI ČAS

 ZA VSAKO TRATO OBSTAJA WIPER PREMIUM ROBOT

Wiper Premium zagotavlja natančno in brezhibno košnjo zahvaljujoč svojemu naključnemu sistemu rezanja ter drugim pametnim funkcijam, kot so spiralno rezanje ter prepoznavanje pokošene trate z uporabo GPS sistema za modele nad 2000 m2. Visoka frekvenca rezanja naravno zmanjša plevel, zaradi česar trata izgleda še bolj zelena in urejena. Dejansko je trava porezana za nekaj mm vsak dan. Tako se majhni delci trave, ki padejo na tla, naravno razgradijo, zaradi česar ni potrebe po odstranjevanju ali mikro zastiranju. Rezila iz nerjavečega jekla Wiper vedno zagotavljajo popolno rezanje in neprimerljivo življenjsko dobo.

VEDNO PROST VRT

Pametni sistem rezanja

Modeli “S” so opremljeni z virtualnim sistemom razporejanja, ki uporablja GPS za natančen izris trate, kar skrajša čas delovanja in odstrani delovne naprave stran z vrta.

KONTROLNA APLIKACIJA

Wiper povezava

Ta tehnologija uporablja napravo za spreminjanje načina upravljanja robotov na vrtu.

Preko aplikacije My Wiper je možno nastaviti in spremljati delovnega programa robota za vodenje in izolacijo posameznih delov vrta (Geofence – Go away) ter iskanje robota in preverjanje statusa (Geolocation – Alarm).