Robotska kosilnica Wiper Joy

Modeli: Joy XK | Joy XH   Wiper Joy je najmlajši, majhen in kompakten, osredotočen na inovativen dizajn. Ima najsodobnejši in širok izbor dodatkov, za vašega najbolj priljubljenega »zaveznika« za urejanje vrta. Joy je prvi robot z ravnim rezilom, ki se samodejno prilagaja košnji trave s premikanjem kosilnice. Inovativna oblika robota omogoča učinkovito košnjo v vse smeri, ne glede na ovire. Novi Joy je popolnoma avtomatizirana robotska kosilnica, ki se od ostalih konkurenčnih modelov razlikuje po svojih naprednih karakteristikah. Omogoča košnjo od 1.200 do 2.200 m2. Sinusni oddajni sistem zagotavlja varno košnjo in samodejno zaustavitev v primeru izgube signala ali omrežne napetosti. Robot se prosto premika znotraj območja, določenega s posebno žico, katera je vkopana do 10 cm globoko. S tem kablom prav tako omejimo ovire nižje od 15 cm, gredice in druge območja, katere ne želimo pokositi. Robot ne potrebuje veliko skrbi in vzdrževanja. Se samodejno napolni na posebni polnilni postaji. Ko je napolnjen, začne samodejno ponovno kositi. Kosilnica deluje naključno in se ne drži natančno začrtane smeri. Kadarkoli se zaleti v oviro ali zazna mejno žico, se ustavi, spremeni smer in kosi naprej. Kosilnica premaguje naklon do 24,2 stopinj. Z enostavno nastavitvijo lahko določimo čas delovanja podnevi in ponoči. Pregleden zaslon omogoča enostavno nastavljanje in nadzor. Robot in tipkovnica sta vodotesna. Kadarkoli se robot dvigne ali prevrne med košenjem, se rezilo samodejno varnostno ustavi, da ne pride do poškodb ljudi ali živali. Zahvaljujoč tako imenovanemu mulčenju se na lahek način znebimo pokošene trave in na ta način jo tudi gnojimo.
Joy model XK

Popolnoma avtomatična kompaktna kosilnica ki je namenjena košnji do 1.200m2. Za košnjo uporablja način spirale s katero učinkovito pokosi veliko območje z več trave.

Cena: 1.599,00 €

  • Samodejno polnjenje
  • Za košnjo do 1.200m2
  • Senzor za dež
  • Kosi do 3 različna območja
  • Samoprogramiranje

Več informacij in primerjalna tabela

Namenjena srednjim površinam do 1.200m2. Je prvi izmed vrste Wiper kosilnic, ki se že sami polnijo, imajo samoprogramiranje in lahko kosijo tri različna območja. Imajo najsodobnejši in širok izbor dodatkov. Joy je prvi robot z ravnim rezilom, ki se samodejno prilagaja košnji trave s premikanjem kosilnice. Inovativna oblika robota omogoča učinkovito košnjo v vse smeri, ne glede na ovire.
Joy model XH

Popolnoma avtomatična kompaktna kosilnica ki je namenjena košnji do 2.200m2. Za košnjo uporablja način spirale s katero učinkovito pokosi veliko območje z več trave.

Cena: 2.369,00 €

  • Samodejno polnjenje
  • Za košnjo do 2.200m2
  • Senzor za dež
  • Kosi do 4 različna območja
  • Samoprogramiranje

Več informacij in primerjalna tabela

Namenjena srednjim površinam do 2.200m2. Je prvi izmed vrste Wiper kosilnic, ki se že sami polnijo, imajo samoprogramiranje in lahko kosijo štiri različna območja. Imajo najsodobnejši in širok izbor dodatkov. Joy je prvi robot z ravnim rezilom, ki se samodejno prilagaja košnji trave s premikanjem kosilnice. Inovativna oblika robota omogoča učinkovito košnjo v vse smeri, ne glede na ovire.
Galerija slik Wiper Joy kosilnice: