Robotska kosilnica Wiper Blitz

Model: Blitz 2.0 wiper_blitz_robot_v2.0 Za tiste, ki želite takoj začeti s košnjo. Wiper Blitz predstavlja novo generacijo robotskih kosilnic za nego vrta, deluje samodejno, natančno in ekonomično ter vam podarja popolno travnato površino, kot jih vidite na golf igriščih. Zahvaljujoč novi patentirani tehnologiji ne potrebuje namestitve območja. S pomočjo svojih senzorjev prepozna travnate površine in ovire ter samodejno spreminja smer. Primeren je za male in srednje vrtove, enostaven za uporabo in popolnoma varen. Wiper Blitz deluje tiho, zato ga lahko uporabljate tudi ponoči. Potreben je le en pritisk na gumb in že je pripravljen za košnjo do 400 m2. Štirikolesni pogon mu omogoča, da z lahkoto premaguje naklone do 21,8 stopinj, ne da bi pri tem izgubil na moči, hitrosti ali se zaradi tega prevrnil. Ne zahteva niti človeškega posega, saj njegovi senzorji avtomatično zaznajo prepreke. Zaradi zmernih dimenzij in teže ter priročnih stranskih držal je dvigovanje in premikanje kosilnice zelo enostavno. Zmogljiva Hi-Tech Li-Ion baterija ima dva priključka, kar omogoča zelo hitro polnjenje v suhem in pokritem prostoru. Robotska kosilnica ima vgrajene varnostne mehanizme, saj se ob dotiku držala rezilo takoj ustavi, zato ne ovira igranja in preživljanja dragocenega družinskega časa na prostem. Navsezadnje je Wiper Blitz za vas tudi ekonomičen in cenovno sprejemljiva rešitev ter ekološki, saj pokošeno travo uporablja tudi kot naravno gnojilo.
Blitz model 2.0

Prenosna kosilnica, ki zaradi patentirane tehnologije ne potrebuje namestitve območja. S pomočjo njenih senzorjev prepoznava travnate površine in ovire ter samodejno spreminja smer.

Cena 1.279,00 €

  • Prenosen
  • Štirikolesni pogon
  • Za košnjo do 400m2
  • Senzor za zelenico
  • Varnostni ročaj (ob dotiku se rezilo izklopi)

Več informacij in primerjalna tabela

Ta model majhne in prenosne kosilnice je samo v nekaj minutah pripravljen na košnjo. Ima štirikolesni pogon, in napreden sistem senzorjev. Štiri senzorji za zelenico, dva varnostna senzorja za ročaje, en senzor za dvig kosilnice in po en senzor za prevrnitev ter oviro. Zahvaljujoč se, visoko zmogljivi litijski bateriji lahko pokosi do 400m2. Wiper Blitz 2.0 je najbolj primeren za počitniške hiše, saj ga z lahka lahko premikamo, je izjemno tih in lahko kosi v zelo ozkih prostorih.